Sjø-bestandige hjul for alle typer slippvogner

Vi tilbyr tre forskjellige typer hjul:


Hvite nylonhjul, POM-hjul og sjøbestandige aluminiumshjul. Alle disse alternativene leveres med presset bronsforing som sikrer jevn rulleprestasjon og god holdbarhet. Alle hjul kan leveres med eller uten flens, avhengig av formål.
Priser fra 799,- pr. stk

Aluminium hjul

Våre sjøbestandige aluminiumshjul er det ultimate valget for langvarig ytelse og pålitelighet. Med enestående holdbarhet og motstandsdyktighet mot korrosjon, er disse hjulene designet for å tåle selv de tøffeste maritime forholdene.

Med våre aluminiumshjul kan du være trygg på jevn rulling og problemfri mobilitet, uansett hvor utfordrende miljøet måtte være.

POM hjul

Våre pom-hjul er en pålitelig og effektiv løsning for dine vognbehov. Laget av slitesterkt polyoksymetylen (POM), disse hjulene tilbyr enestående styrke og langvarig ytelse. POM-materialet gir også god motstand mot slitasje, kjemikalier og høye temperaturer, noe som gjør dem ideelle for krevende bruksområder.

Med våre pom-hjul kan du være trygg på jevn rulling og pålitelig mobilitet uansett utfordringene du møter.

Nylon hjul

Våre hvite nylonhjul er en pålitelig og holdbar løsning for dine vognbehov. Med høy kvalitet og lang levetid er disse hjulene designet for å gi jevn rulling og problemfri mobilitet.

Nylonmaterialet gir god styrke samtidig som det er lett i vekt, noe som gjør dem ideelle for ulike bruksområder. Uansett om du trenger hjul til lette eller tunge transporter, vil våre hvite nylonhjul møte dine behov med pålitelighet og effektivitet. Oppgrader din vogn med toppkvalitets hvite nylonhjul i dag!

Diverse bilder av hjul

Bildet illustrerer nyproduksjon av eldre flenshjul som er skreddersydde til å passe eksisterende slippvogn og skinner.

Skroll til toppen