Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://slippvogn.no

Din personvern er viktig for oss på Slippvogn AS. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger når du besøker vår nettside slippvogn.no (heretter referert til som «nettsiden») eller benytter deg av våre tjenester.

  1. Informasjon vi samler inn: Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse når du frivillig sender inn skjemaer på nettsiden vår, registrerer deg for nyhetsbrev, kontakter oss via e-post eller på annen måte gir oss informasjon.
  2. Hvordan vi bruker informasjonen: Vi bruker den innsamlede informasjonen til å behandle dine henvendelser, svare på dine spørsmål, levere de forespurte tjenestene og administrere din konto hvis du har en. Vi kan også bruke dine kontaktopplysninger til å sende deg relevante oppdateringer, tilbud eller markedsføringskommunikasjon per e-post, men bare hvis du har gitt ditt samtykke til dette.
  3. Deling av informasjon: Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg eller hvis det kreves av loven.
  4. Informasjonskapsler og lignende teknologier: Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å forbedre din opplevelse på nettsiden vår og for å samle informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Du kan velge å blokkere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din, men dette kan påvirke visse funksjoner på nettsiden.
  5. Databeskyttelse og sikkerhet: Vi tar databeskyttelse og sikkerhet på alvor, og vi implementerer passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.
  6. Dine personvernrettigheter: Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av dine personlige opplysninger som vi har lagret. Du har også rett til å motsette deg eller begrense vår bruk av dine personlige opplysninger og til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. For å utøve dine rettigheter eller hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].
  7. Endringer i personvernerklæringen: Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere eventuelle endringer i våre personvernpraksis. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden vår.

Ved å bruke nettsiden vår og gi oss dine personlige opplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personlige opplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 01.05.2024.

Dersom du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på post@slippvogn.no.

Skroll til toppen